Zabezpečujeme najnovšie mapy a úpravy navigačných jednotiek pre vaše vozidlo. Ponúkame aj komfortné funkcie ako Carplay a Android Auto aktiváciu a úpravy výkonu motora.

Poskytujeme komplexné služby v oblasti aktualizácie navigačných systémov pre všetky typy vozidiel

V dnešnom rýchlo sa meniacom svete je dôležité mať spoľahlivého partnera, ktorý vám poskytne aktuálne informácie a úpravy pre váš automobil. V tomto článku vám predstavíme  naše služby, ktoré vám pomôžu vylepšiť váš zážitok z jazdy a udržať váš vozový park v optimálnom stave.

Sme zásobovaní väčšinou máp a máme bohaté skúsenosti s originálnymi zabudovanými navigáciami. Spolupracujeme s poprednými výrobcami mapových podkladov, ako sú Tomtom, Garmin, Bosch, Here, Navteq, Igo a mnoho ďalších, čo nám umožňuje poskytnúť mapy pre takmer akékoľvek vozidlo a navigačný systém.

Okrem nových máp zabezpečujeme aj aktualizácie a úpravy navigačných jednotiek, ďalej sa zaoberáme kódovaním komfortných funkcií na požiadavku, vo väčšine áut vyrobených po roku 2015 je možno si rozšíriť pohodlie o aktiváciu konektivity ako je Carplay alebo Android, či zvýšiť bezpečnosť zapnutím denného svietenia vpredu alebo vzadu na vozidle, prisvietenie do zákrut, ale nezabúdame ani na tých ktorý myslia na údržbu svojho vozidla, kde veľmi často upravujeme servisné intervaly výmeny olejov, deaktivácie štart & stop systému a mnoho ďalšieho.

Naším novým projektom, ktorý uvádzame do popredia je aj úprava výkonu motora, kde sa venujeme zvýšeniu výkonu vozidla, úprave radenia prevodovky v optimálnych otáčkach, zvýšeniu tlaku oleja u niektorých motorizácií a taktiež vieme pomôcť pri častých a nákladných poruchách  AD-BLUE systémoch či EGR ventiloch.

Sledujte náš profil na Facebooku alebo Instagrame pre viac informácií o našej práci a novinkách zo sveta automobilov. Veríme, že vás obohatíme o užitočné rady a informácie, ktoré vám pomôžu zlepšiť váš jazdný zážitok a udržať váš vozový park v perfektnom stave. 🛠️📱